Нестандартни инсталации

18.09.2017

Нестандартните инсталации при промотирането и популяризирането на марки, брандове, събития, кампании и други стават все по-популярни у нас по отношение на комуникациите между компаниите и техните потребители. Тези завладяващи идеи се създават, за да подсилят не само творческите активи на организаторите им, но и успяват да създадат   незабравими взаимодействия на марките с потребителите. От спортни събития до музикални фестивали и всевъзможни ивенти, все по-често с акцент и грижа за природата, публиката може да „види“ креативни брандове поднесени по нестандартен начин, нови продуктови гами,  колекции от най-вълнуващите идеи за популяризиране и активиране на различни марки, които могат да помогнат както при избора на клиента, така и да останат в съзнанието му и да го вдъхновят.

В стремежа си да останем иновативни, включително и във физическото проявление и популяризиране на дадена марка или бранд, ние от She promotions, възприемаме креативността във всички нейни форми, включително и чрез изграждането на нестандартни инсталации. Нашата агенция може да изпълни по изключително ефективен и идеен начин представянето на различни продукти и услуги, създавайки пламенна връзка между марката и нейните публики, която ги мотивира да предприемат и желаните действия.

She promotions може да предложи на своите клиенти много форми на нестандартни инсталации, като в същото време помогне да се активира дадения бранд. Това от своя страна резонира с крайните потребители и постига много добри резултати – не само за вдъхновение и предприемане на действия от страна на клиента, но и във връзка със създаването на лоялност към марката.

 

 

Моделите на нестандартни инсталации, които изработва She promotions, включват в себе си многоканални подходи обхващащи, както опит, знания и ноу-хау, така и социално мислене, дигитално изкуство, креативност и творчество. По този начин насърчаваме и емоциите на потребителите, които създават ангажираност лице в лице с Вашата аудитория, и които продават продукти. Персонализирането и натрупването на опит от наша страна, ще Ви донесе нещо много повече от традиционна ПР-кампания или обикновено комуникационно събитие.

Чрез създаването и изграждането на нестандартни инсталации, ние от She promotions, се стремим към вдъхновение и действие от страна на Вашите клиенти, чрез:

  • Внимание към действията, които искате да бъдат предприети, чрез създаване на измерими и постижими цели;
  • Определяне на това, от което се интересува Вашата аудитория;
  • Формулиране на различни идеи и представянето им чрез нестандартни инсталации, които много точно олицетворяват атрибутите на Вашата марка или бранд;
  • Визуализиране на нестандартните инсталации за създаване на трайно впечатление и влияние върху потребителите, които не само да разпознаят Вашата марка, но и да я подкрепят;
  • Създаване на дейности и действия, които са много по-вълнуващи и въздействащи, и които са свързани с това, което сте Вие – не само, за да привлечете аудитория, но и да създадете една наистина смислена връзка между публиката и Вашата марка или бранд.

 

 

Ние, от She promotions, можем да продължим да се грижим за разширяването и активирането на Вашите марки дори и след представянето и промотирането им чрез нестандартни инсталации, да намерим най-правилният начин за поддържане на интереса на Вашата аудитория, непрекъснато да запазваме марката Ви „видима“, подходяща и отразяваща ценностите на Вашите потребители, за да можете да се свържете емоционално с тях и да ги накарате да бъдат Ваши лоялни и коректни партньори по пътя на успеха.

Разгледайте още

18.09.2017

Събития

 


Последвайте ни в социалните мрежи:

© Copyrights 2017 She Promotions Ltd. All rights reserved.

She Promotions има проект финансиран от ЕС.