Събития

18.09.2017

Организация на събития

От няколко години, събитията или както все по-често ги наричаме ивенти (от английски език – еvent – събитие, случка), навлизат лавинообразно в живота ни. Личностното ни развитие, развитието на света около нас и цялостната креативност на специалистите по ивент мениджмънт са причина за появата на все повече събития, уникални по своята форма и съдържание. Конференции, семинари, бизнес вечери, тиймбилдинг, церемонии и награждавания, сватби, рождени дни, годишнини и още и още. Събитията могат да обслужват както корпоративни, така и частни интереси.  

Ние от She promotions, организираме събития и то доста успешно. За целта се стремим да вникнем в желанията и целите ви, предлагаме ви интересни идеи и създаваме цялостен сценарии за събитието. В годините сме се научили да планираме детайлно и паралелно с това да сме гъвкави и креативни.

 

Корпоративни събития

Фирмите организират събития, за да популяризират идеи или проекти, които са важни за организацията и нейната целева аудитория. Те целят създаването на фирмени ценности и утвърждаването на фирмена култура, повишаване мотивацията на служителите и сплотеността на екипа, създаване на връзки с клиенти и партньори, отбелязване на специални дати, календарни празници и т.н.  Събитията могат да се простират от образователни семинари и мрежови срещи до тържества и гала вечери за набиране на средства.

За да може да изпълни целите си, събитието трябва да бъде планирано детайлно, организирано качествено и да протече съобразно плана. То трябва да носи послание, да бъде запомнящо се и да удовлетвори нагласите на заинтересованите публики. В случай, че това не стане, рискувате да постигнете точно обратното, на това, което сте целели.

Желанието, рисковете да се сведат до минимум, провокира компаниите да използват за своите корпоративни събития, услугите на фирми специализирани в събитийния мениджмънт. Те спестяват време и дават гаранции за успешно и запомнящо се събитие. She promotions има индивидуален подход към всеки клиент, но високото качество на услугите ни е гарантирано за всички.  

 

 

Организиране на частни събития

Частните или лични събития са не по-малко специални от корпоративните. Те имат различен характер и отразяват желанието на клиента да отпразнува специален ден, по специален и запомнящ се начин. Ден, който ще остане завинаги в съзнанието му, като неповторим и ще бъде спомен за цял живот. Целта на събитието е организирането на празник, като често той е свързан с рождени дни, сватби, годишнини, кръщенета и други.

Организирането на лични събития е не по-малко отговорна задача, тъй като е натоварена със силен емоционален заряд и очаквания от страна на клиента. При организирането на такива ивенти, She promotions се стреми да опознае клиента и да вникне в неговите очаквания и желания, след което да даде всичко от себе си за да ги надхвърли. Професионалният ни опит и увереността, която имаме ни дава силата да бъдем смели и дръзки в обещанията си, защото вярваме, че ще ги изпълним. 

Организирането на събития е сложна и отговорна задача и She promotions, застава твърдо зад това твърдение. Събитийната среда, в която живеем налага все повече изисквания и очаквания към събитията, тяхното организиране и провеждане. И тук съществуват трендове, добри практики и задължителни елементи, които се налагат от пазара и клиентите. Те се променят всяка година, а нашата работа е да ги научаваме първи и да ви ги предлагаме, като един цялостен продукт, от който да останете доволни.

Разгледайте още

18.09.2017

Събития

 


Последвайте ни в социалните мрежи:

© Copyrights 2017 She Promotions Ltd. All rights reserved.

She Promotions има проект финансиран от ЕС.