яну 17, 2013 - Услуги    Добави!

BTL

DSC02394

 • Под BTL ( или below the line) разбираме тази част от рекламната кампания, която не разчита на ефекта на традиционните медии. Това обаче далеч не означава, че има по-малка резултатност, напротив. Нерядко нестандартният подход приближава много повече продукта до клиентите и носи по-голям резултат. Силата на BTL е в живия контакт, в непосредственото внушение от демонстрацията в реално време. Всички знаем, че понякога решението да се купи някакъв продукт е напълно импулсивно и зависи от моментното ни настроение. Затова от She Promotions разчитаме на професионализма на нашия екип и сме готови да предложим своята помощ във вид на:

  - Промоутъри

  - Хостеси

  - Дегустации

  - Семплинг (POS-материали)

  - Подарък за покупка / конкурси и лотарии

  - Консултиране

  - Флашмоб

  Всяко от изброените събития има своя специфика и разчита на различни изразни средства. Понякога правилният избор на мероприятие е в основата на успешната кампания. Като промоутърска агенция She Promotions може да отреагира веднага и професионално на нуждите на вашия бизнес. Събитийният маркетинг е не просто показване на продукт или услуга – това е възможност да се видите лице в лице със своите клиенти. И да покажете реално кой си зад любимия бранд. Това ще повиши многократно доверието в продукта ви и във вас самите. BTL е рекламно оръжие – нека го ползваме с пълния му потенциал.


 Свържете се с нас:

e-mail: office@shepromotions.com

Телефон: +359 876 160 099

                     + 359 876 160 626

яну 17, 2013 - Услуги    Добави!

Изготвяне на концепция

Portrait of a female executive

She Promotions  ще помогне на Вас и на Вашият бранд да се популяризира. С креативни идеи и решения  ние ще поднесем Вашият продукт пред широката аудитория.

С много години опит в тази сфера ние сме готови да отговорим на Вашите желания, и да провокираме емоциите на Вашите клиенти.

 

 

Свържете се с нас :

e-mail: office@shepromotions.com

Телефон: +359 876 160 099

+ 359 876 160 626

яну 17, 2013 - Услуги    Добави!

Организиране на ивенти

event

Предстои Ви специално събитие. Искате да сближите Вашият колектив, искате да отпразнувате фирмен празник или искате да подготвите специална изненада за представянето на новият Ви продукт или услуга – ние сме насреща. С висок професионализъм и креативни предложения She Promotions  ще се  отзове на помощ.

 

 

Свържете се с нас :

e-mail: office@shepromotions.com

Телефон: +359 876 160 099

                    + 359 876 160 626

яну 17, 2013 - Услуги    Добави!

Стайлинг

beauty1

She Promotions предлага подготвяне на цялостна визия за Вашето събитие.

Спортни, елегантни или екстравагантни-  Вие решавате. С екип от професионалисти – фризьор, гримьор и дизайнер, комбинираме нещата според Вашите очаквания.

Бъдете различни, бъдете в центъра на вниманието , бъдете само Вие.

 

 

Свържете се с нас :

e-mail: office@shepromotions.com

Телефон: +359 876 160 099

                     + 359 876 160 626

яну 17, 2013 - Услуги    Добави!

Изработка на рекламни материали

materiali 2Рекламните материали са част от всяка офлайн кампания и тяхното значение не трябва да бъде подценявано. Колкото и да разчитате на Интернет като поле за изява на своя бизнес, все още въздействието на визитката, флаера или библборда е голямо.

Съчетано с личния контакт и умението на промоутърския екип, то може да влияе пряко в положителен смисъл на потребителя. Стилната визитка няма как да не впечатли човека насреща. Тя говори за вашия бизнес също толкова красноречиво, колкото и огромен телевизионен спот.Същото важи и за рекламната брошура или флаера – ако той е с високо качество и привличащ погледа дизайн, ако е поднесен правилно, то няма как да не се превърне във важна част от презентацията.

She Promotions предлага на своите клиенти реализирането на рекламни сувенири и печатни материали като част от ивента. Наши партньори са водещи рекламни печатници както и изключително креативни дизайнери, а това означава, че ще получите уникална визия на своите рекламни послания.

Нека напомним – хартиените реклами имат най-кратък „живот“ и обикновено се мачкат непосредствено след получаването им. Тогава? Едно от интересните решения е да ги превърнете в талони за намаления. Те могат да послужат при покупка в търговския обект или да съдържат код за намаление при онлайн регистрация. По този начин ще запазите интереса към тях и към своя бранд много по-дълго.

Всяко едно събитие задължително е съпътстван от раздаването на рекламни материали. Помислете внимателно кой вид и формат е най-правилен за вас. Екипът на She Promotions е готов да помогне с цялостна концепция на дизайна, изработката и поднасянето им. Един ивент може да бъде обикновен или уникален. Понякога разликата е именно в тези малки детайли. А ние ги познаваме много добре, доверете ни се.

Свържете се с нас :

e-mail: office@shepromotions.com

Телефон: +359 876 160 099

                    + 359 876 160 626

 

 

яну 17, 2013 - Услуги    Добави!

Flashmob

najwiekszy-flash-mob-1024x641Най-новото изразно средство в рекламата, флашмобът може да се превърне в истинско събитие. Въздействието на множество пеещи или танцуващи хора е невероятно. То може да бъде и с чисто рекламна цел, част от вашата кампания или дори съвсем отделен ивент.

She Promotions е готова да разработи рекламната стратегия по такъв начин, че да включва и подобно крайно провокативно изразно средство. Родния рекламен пазар все още не познава флашмоба като потенциална изява, която може да има напълно презентационна цел и това шанс за бизнеса ви.

Ние ви предлагаме екип от професионални статисти, които ще превърнат в истинско шоу запознаването с вашия продукт. Колкото и да се стремим да разчитаме на традиционните канали в рекламата, за да бъдем забелязани понякога се налага да се отдадем на вдъхновението и да изненадаме – публиката, конкуренцията и дори себе си.

Нестандартни и свежи, провокативни и оригинални, идеите които ще получите от She Promotions ще покажат това, което предлагате в нова светлина. И като провокирате любопитството ще превърнете аудиторията в свои бъдещи клиенти. Флашмобът тогава няма да е само хаотична акция на тълпа, а добре режисирана кампания. И звездата в нея ще сте вие. Нима бихте отказали своите 15 минути слава?!

Свържете се с нас :

e-mail: office@shepromotions.com

Телефон: +359 876 160 099

+ 359 876 160 626